Sommerfeldt Inne & Ute AS

Sommerfeldt
Inne & Ute AS

Sommerfeldt Inne & Ute AS er eiet av Stig Sommerfeldt og er stiftet i juli 2018. Stig Sommerfeldt har renovert gamle boliger siden 2008 for utleie og salg.

 I 2015 slo oljepriskrisen inn og boligprisene droppet både for salg og utleie. Dette satte en midlertidig stopp på salg av renoverte boliger for å avvente krisen.

Da dette varte noe lenger enn antatt, så ble Sommerfeldt Inne & Ute startet som et enkeltpersonforetak for å kunne bygge, pusse opp og renovere boliger for andre i stedet.

Sommerfeldt Inne & Ute ble fort populært på grunn av nøye og godt utført arbeid og gode priser.

Sommer Gruppen
Sommer Gruppen
Sommer Gruppen
Sommer Gruppen
Sommer Gruppen
Sommer Gruppen
Sommer Gruppen
Sommer Gruppen
Sommer Gruppen
Sommer Gruppen
Sommer Gruppen
Sommer Gruppen

Selskap i vekst

I august 2021 ansatte Sommerfeldt Inne & Ute sin første ansatte. Da vi ble to arbeidere, kunne vi ta på oss litt større oppdrag og utføre prosjektene raskere. Stig så fort at forespørsel på oppdragsmengde økte og at det var mangel på håndverkerbedrifter med ledig tid.

Sommerfeldt Inne & Ute inngikk da et fast samarbeid med både rørlegger og elektriker og ansatte to arbeidere til. Derifra så har vi ansatt flere arbeidere etter hvert som oppdragene har krevet det og økonomien har tillatt det.

Mot slutten av 2022 ble det stiftet et holdingselskap, et eiendomsselskap og et tomt selskap. Sommerfeldt Holding AS, Sommerfeldt Eiendom AS og Sommerfeldt Inne & Ute 1 AS. I januar 2023 startet prosessen med å omgjøre enkeltpersonforetaket til et AS. Dette var en omfattende prosess, men i april ble alt godkjent og Sommerfeldt Inne & Ute AS var et faktum.

I løpet av året vil Sommerfeldt Inne & Ute AS fusjonere med Sommerfeldt Inne & Ute 1 AS og ligge som et datterselskap til Sommerfeldt Holding AS og som et søsterselskap til Sommerfeldt Eiendom AS.